Så roligt!

Peggy-1pageTrots vackert vårväder, som nu gått över i strålande sommarväder, var det många som tog sig till de extrainsatta visningarna den gångna veckan av ”Bland män och får”, ”Under sanden”, ”Peggy Guggenheim” och ”Eye in the sky”.

Eye_in_the_sky_1pageNi som inte hade möjlighet då får en ny chans. Tisdag 10 maj visar vi ”Bland män och får”, onsdag 11 maj ”Peggy Guggenheim” och torsdag 12 maj ”Eye in the sky”. Veckan därpå följer extravisningar av ”Malony” måndag 16 maj och ”Under sanden” tisdag 17 maj. Samtliga visningar börjar kl. 18.30. Mer om filmerna, som över lag fått ett gott mottagande av recensenterna, hittar ni i vanlig ordning på vår hemsida: www.scalabio.se.

Så roligt också att filmerna lockade er som kom att stanna kvar en stund och prata om det ni sett och berörts av. Sådant värmer mitt biografägarhjärta.

idolOmslOch kommande helg kommer de sista premiärerna på vårens program. Lördag 14 maj visas ”Idol”. Filmen bygger på den sanna historien om den unge Mohammed från Gaza som drömmer om att komma till Kairo och få sjunga på operan. Söndag 15 maj visas ”The angry birds” på eftermiddagen och på kvällen ”Childhood of a leader”.

 

Bild från Dansstudio Marianne Strandbergs Facebook-sida. https://www.facebook.com/dansstudiomarianne/
Bild från Dansstudio Marianne Strandbergs Facebook-sida. www.facebook.com/dansstudiomarianne/

Så roligt slutligen att så många tog sig till lördagens konsert på Dalmanska tomten för en picknick i gräset när ungdomar i kören Bel Canto sjöng Walt Disney-melodier och ett antal unga båstadflickor i dansgruppen Irish Dancers från Dansstudio Marianne Strandberg bjöd på riverdance. Det blir fler konserter i juni, juli och augusti. Om vädrets makter då inte är på vår sida flyttar konserterna in på Scala.

 

Hjärtligt välkommen till Scala – din bio på Bjäre!

 

Ulf Berggren