Andra chansen

Jag hade stort nöje av att se ”The Big Sick”, så även publiken i USA. Det tror jag också att du skulle ha. Annars hade jag inte rekommenderat den. Men det har varit trögt i portgången när jag trodde att det skulle vara trångt. Därför får du en andra chans. Se filmen måndag kväll 18.30 – för halva priset! Och pengarna tillbaka om du inte lämnar visningen med ett leende.

Fredagens premiär,”Om själ och kropp”, kan jag också varmt rekommendera. Det är en både vacker, finstämd och allvarlig film – och bitvis mycket rolig. Bäst just nu är den också enligt den samlade kritikerkåren på www.kritiker.se.   En andra chans att se den ges på onsdag eftermiddag 16.00.

Med de lovord som östs över ”Neruda” i både Svenska Dagbladet och Sydsvenskan blir det en andra chans att se filmen på tisdag 16.00 – om du missar söndagens visning. Enda stället du kan se filmen i nordvästra Skåne denna vecka är på Scala i Båstad.

En nästan fullsatt premiärvisning av ”Victoria och Abdul” betyder förstås fler chanser. Visningstider hittar du på vår hemsida – www.scalabio.se.

Och ”Det” fortsätter att locka publik i hela Sverige, så även i Båstad. Låt dig skrämmas. ”Det” kommer tillbaka – när du minst anar det.

Om det blir någon mer chans att se ”Electric Banana Band” kan jag inte lova. Säkrast är att boka biljetter redan nu – för hela familjen – till söndag 1 oktober 16.00.

Nästa helg väntar fyra nya premiärer. Det gäller att inte försitta de chanser som ges.

Välkommen till Scala – din bio på Bjäre!

Ulf Berggren

 

P.S.

Är det någon film du missat den senaste tiden? Hör av dig i så fall. Vem vet? Det kanske finns en andra chans också för dig. Jag planerar att arrangera visningar för eftersläntrare framöver. När en lucka finns.